Doelgericht en
verbindend

Interim verandermanagement

Soms loopt het binnen je organisatie niet zoals je het zelf voor ogen hebt en is er behoefte aan (extra) leiderschap en verandermanagement. Ik ben een ervaren interim (verander) manager en heb alle fasen in een organisatie meegemaakt, van groei tot grote reorganisaties.  Vanuit deze ervaring kan ik waarde toevoegen op het vlak van het verbeteren van de samenwerking en het verstevigen van leiderschap, gedrag en cultuurontwikkeling.

Inhoud is, in het algemeen, relatief snel aan te leren. En ondanks dat deze inhoud soms totaal verschillend is, kent de problematiek van organisaties vaak verrassend veel overeenkomsten. Daarom ben ik inzetbaar voor verschillende sectoren binnen de zakelijke dienstverlening en publieke sector. 

Als interim manager wordt van je verwacht dat je snel de situatie in kunt schatten en effectief handelt. Ik hou daarbij van kijken naar wat wèl mogelijk is. Ik voel snel aan wat de sterktes en uitdagingen van een organisatie zijn. Met aandacht voor wat belangrijk is voor de organisatie èn uiteraard voor de mensen die hierin hun bijdrage leveren.

Daarnaast dien je te beschikken over de sociale vaardigheden om mensen mee te krijgen in de verandering en ze te inspireren om zelf eigenaar van de verandering te worden. Hierdoor wordt de verandering geborgd, ook nadat de interim manager is vertrokken.